Opaal Andes oorbellen in zilver ovaal

59.00 incl. btw

De half-edelsteen Opaal Andes in prachtige zilveren oorbellen. Het zilver is 925 sterling en ze zijn handgemaakt! De oorbellen zijn ca. 25 mm lang, gemeten zonder haakje. Let op! De kleur kan iets afijken van de foto.

Uitverkocht

Beschrijving

De Opaal Andes oorbellen in zilver ovaal kopen 

Hangemaakte oorbellen van de halfedelsteen Opaal Andes. De ovale Opaal Andes is in 925 sterling zilver gezet. De oorbellen zijn ca. 25 mm lang, gemeten zonder haakje.

De werking van de edelstenen Opaal Andes

Andes Opaal roze is de steen van hartelijkheid en genegenheid. De steen stimuleert vriendelijkheid en maakt je open-minded. Opaal Andes heft remmingen, schaamte en verlegenheid op. De edelsteen Opaal komt in veel verschillende kleuren en soorten. De algemene werking van opaal is dat hij beschermend werkt en zuivert. Hij schenkt je vrolijkheid en optimisme. Opaal maakt je levenslustig en helpt je om mooie dingen zoals kunst te waarderen. Hij versterkt je eigen creativiteit en originaliteit. Opaal is de steen van de liefde en schenkt passie en helpt je (weer) te genieten van seksualiteit. De edelsteen Opaal Andes bevordert het zelfhelend vermogen. De steen heeft een positieve werking op het geheugen en werkt zuiverend. Opaal Andes helpt je om hartelijk en gastvrij te zijn, hij maakt je open en zelfzuchtig. Het is een sociaal georiënteerde steen. Van Opaal Andes wordt gezegd dat hij goed helpt bij infecties.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online 

Passen de ovale zilveren oorbellen van Opaal Andes perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan vrolijkheid en optimisme die Prehniet jou te bieden heeft? Bestel de ovale zilveren oorbellen van Opaal Andes direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.