Morondaviet Feng shui vlam nr.1266

286.00 incl. btw

Feng shui vlam Morondaviet uit Madagaskar, hoogte 17.5 cm, gewicht 1 kg

Uitverkocht

Artikelnummer: 1266 Categorieën: ,

Beschrijving

De Feng shui vlam Morondaviet kopen

Een mooie sculptuur gemaakt van Morondaviet uit Madagaskar. De Feng Shui vlam is 17.5 cm hoog met een gewicht van 1.015 kg.

De werking van de Feng shui vlam Morondaviet

Morondaviet is een combinatie van Agaat, Jaspis, Chalcedoon in kwarts. Door de combinatie van de edelstenen combineert hij ook de werking en werkt op alle chakra’s. Morondaviet is een voedende steen die troost biedt, kalmerend werkt en je in tijden van stress ondersteuning biedt. Hij zorgt voorvastberadenheid, acceptatie en zelfvertrouwen en beschermt je tegen angsten. Morondaviet moedigt je aan om oprecht te zijn en de waarheid te spreken. Hij verwijdert negatieve energie en geeft je balans.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Feng shui vlam van Morondaviet perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan vastberadenheid en ondersteuning bij stress die Morondaviet jou te bieden heeft? Bestel de Feng shui vlam van Morondaviet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.