Manifestatie kaars intuïtieve goddelijke energie

12.80 incl. btw

Categorieën: ,

Beschrijving

Manifestatie kaars intuïtieve goddelijke energie

 

Deze intuïtieve goddelijke energie manifestatie kaars is mooi vormgegeven in een hoog glazen groene pot. De kaars draagt de geur van jasmijn- en oudh door de toegevoegde essentiële oliën. Door de geur van essentiële olie worden je zintuigen en het centrale zenuwstelsel positief beïnvloedt. Gebruik de intuïtieve en creatieve kaars in ritueel en verbindt je met de goddelijke energie. Laat het element vuur je helpen om je wensen om te zetten in resultaten. De kaars brandt 80 uur en heeft een zuiver katoenen lont. De kaars heet de volgende afmetingen: 20.5×5.5×5 cm. en heeft een gewicht van 695 gram.

Haal het meeste uit je kaars met betrekking tot brandtijd.

Brand de kaars minimaal 1 uur en maximaal 4 uur, zo haal je het meeste uit je kaars en brandt de kaars op een gelijke manier op. Zorg dat je lont een halve cm is, is je lont langer, knip er een stukje vanaf. Laat ieder geval 1.3 cm in het glas zitten, zodat het glas niet kapot gaat. Zo kun je je pot mooi houden en hergebruiken.

Wil je meer weten over kaarsenmagie, neem dan eens een kijkje tussen onze mooie blogs.

Bestel de Manifestatie kaars intuïtieve goddelijke online

Je kunt de Manifestatie kaars intuïtieve goddelijke kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl