Manifestatie kaars Dromen

12.80 incl. btw

Op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Manifestatie kaars dromen

Deze dromen manifestatie kaars is mooi vormgegeven in een hoog glazen kobaltblauwe pot. De kaars draagt de geur van mirre en sandelhout door de toegevoegde essentiële oliën. Door de geur van essentiële olie worden je zintuigen en het centrale zenuwstelsel positief beïnvloed. Laat je wegvoeren door de dromen kaars, terwijl het je vult met nieuw ideeën. Laat het element vuur je helpen om je wensen om te zetten in resultaten. De kaars brand 80 uur en heeft een zuiver katoenen lont. De kaars heet de volgende afmetingen 20.5×5.5×5cm en heeft een gewicht van 695 gram.

Haal het meeste uit je kaars met betrekking tot brandtijd.

Brand de kaars minimaal 1 uur en maximaal 4 uur, zo haal je het meeste uit je kaars en brandt de kaars op een gelijke manier op. Zorg dat je lont een halve cm is, is je lont langer, knip er een stukje vanaf. Laat in ieder geval 1.3 cm in het glas zitten, zodat het glas niet kapot gaat. Zo kun je je pot mooi houden en hergebruiken.

Wil je meer weten over kaarsenmagie, neem dan eens een kijkje tussen onze mooie blogs.

Bestel de Manifestatie kaars dromen online

Je kunt de Manifestatie kaars dromen kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl