Manifestatie kaars Eye of Providence

12.80 incl. btw

Categorieën: ,

Beschrijving

Manifestatie kaars Eye of Providence bescherming

Deze beschermende manifestatie kaars is mooi vormgegeven in een hoog glazen lichtblauwe pot. De kaars draagt de geur van salie en witte thee door essentiële oliën. Door de geur van essentiële olie worden je zintuigen en het centrale zenuwstelsel positief beïnvloedt. Gebruik de all-seeing eye kaars, ook wel Eye of Horus of alziend oog kaars genoemd, in ritueel voor bescherming, terwijl jij voorbereid op nieuwe kansen en uitdagingen. Laat het element vuur je helpen om je wensen om te zetten in resultaten. De kaars brand 80 uur en heeft een zuiver katoenen lont. De kaars heet de volgende afmetingen 20.5×5.5×5 cm. en heeft een gewicht van 695 gram.

Haal het meeste uit je kaars met betrekking tot brandtijd.

Brand de kaars minimaal 1 uur en maximaal 4 uur, zo haal je het meeste uit je kaars en brandt de kaars op een gelijke manier op. Zorg dat je lont een halve cm is, is je lont langer, knip er een stukje vanaf. Laat ieder geval 1.3 cm in het glas zitten, zodat het glas niet kapot gaat. Zo kun je je pot mooi houden en hergebruiken.

Wil je meer weten over kaarsenmagie, neem dan eens een kijkje tussen onze mooie blogs.

Bestel de Manifestatie kaars Eye of Providence online

Je kunt de Manifestatie kaars Eye of Providence kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl