Malacolla half gepolijste edelsteen nr.02

177.00 incl. btw

Bijzonder halfgepolijst stuk Malacolla (combinatie van Malachiet en Chrysokolla). Deze half-edelsteen is 9 cm en 296 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202826 Categorie:

Beschrijving

De Malacolla half gepolijst nr.2 kopen

Prachtig half gepolijst stuk van de half-edelsteen Malacolla. Dit stuk is 9 x 5,5 x 5,5 cm en 296 gram. Prachtig Malacolla mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of praktijk te zetten. Je ontvangt het exacte stuk van de foto.

De werking van de Malacolla half gepolijst

Malacolla staat bekend om zijn vermogen om emotionele wonden te helen en innerlijke rust te bevorderen. Het helpt bij het loslaten van negatieve emoties zoals verdriet, angst en woede, en moedigt een gevoel van kalmte en welzijn aan. Deze steen wordt geassocieerd met effectieve communicatie en expressie. Het opent en activeert het keelchakra, waardoor men zich vrijer kan uiten en assertiever kan zijn bij het delen van gedachten en gevoelens.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Malacolla half gepolijst perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het assertiviteit en activering van het keelchakra die de Malacolla edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Malacolla kunstwerk dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.