Malachiet edelsteen schijf gepolijst nr. 05

90.20 incl. btw

Prachtige schijf van de half-edelsteen Malachiet. Deze steen is 9 cm en 111 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203274 Categorieën: ,

Beschrijving

De Malachiet edelsteen schijf nr.5 kopen

Handgeslepen edelsteen schijf van de groene Malachiet. Dit stuk is 7 x 6 x 1 cm en 111 gram. Prachtig Malachiet mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning zetten om daar van de energie te genieten. Wist je dat je een edelsteenschijf ook als onderzetter gebruiken kunt? Je ontvangt het product van de foto.

De werking van de Malachiet edelsteen schijf 

Deze edelsteen wordt vaak geassocieerd met genezing, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Het kan helpen bij het genezen van emotionele wonden, het loslaten van trauma’s en het bevorderen van emotioneel evenwicht en welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Malachiet schijf perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de heling van emotionele wonden en het evenwicht die de Malachiet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze gepolijste Malachiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.