Magnetiet trommelstenen 500 gr. (mt3)

160.00 incl. btw

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Magnetiet. Formaat ca. 2-4 cm. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205865 Categorieën: ,

Beschrijving

De 500 gram trommelstenen Magnetiet kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen in Magnetiet, het formaat is ca. 2 tot 4 cm. Draag ze bij je, gebruik ze in een meditatie of in een kristal grid, of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor. 

De werking van de trommelstenen Magnetiet

Door zijn aardende eigenschappen wordt magnetiet ook gebruikt om focus en concentratie te bevorderen. Het kan helpen om de geest te verankeren en afleidingen te verminderen, waardoor men zich beter kan concentreren op taken of meditatie. Sommige spirituele beoefenaars geloven dat magnetiet kan helpen bij spirituele groei en ontwikkeling. Het wordt gebruikt als een hulpmiddel bij meditatie en introspectie, en om de verbinding met hogere spirituele niveaus te versterken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Magnetiet trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de concentratie en spirituele groei die de Magnetiet edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Magnetiet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.