Maansteen regenboog armband zilver ovaal

145.00 incl. btw

925 sterling Zilver armband met ovale regenboog Maansteen stenen. De Maansteen regenboog armband is handgemaakt in India.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561061874 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Maansteen regenboog armband zilver ovaal kopen

Deze mooie zilveren regenboog maansteen armband is gemaakt van 925 sterling zilver en is handgemaakt in India. De Maansteen regenboog armband heeft een kapitelsluiting en kan op 18 en 20 cm gedragen worden. De zilveren armband bevat 8 facet ovale A-kwaliteit Maansteen regenboog stenen. De armband weegt 11 gram en de steentjes zijn ca. 5 cm hoog. Deze zilveren Maansteen regenboog armband staat goed bij elke outfit.

De werking van de Maansteen regenboog armband zilver ovaal

Regenboog maansteen, ook wel witte labradoriet genoemd, kan je helpen om met een bepaalde alertheid en mind full te leven. De steen verbind je met het kosmische geheel waardoor je invoelingsvermogen en intuïtie versterkt worden. Regenboog maansteen helpt je om je dromen te herinneren en indrukken te verwerken. Door deze bewustwording zal je gezonder gaan leven. Van Regenboog maansteen wordt gezegd dat hij ondersteunt bij (pre) menstruale klachten en de overgang. Hij zou voor balans in het hormonale stelsel zorgen. Regenboog maansteen werkt heilzaam bij slapeloosheid, zwaarlijvigheid, cellulitis en vochtophoping.  Regenboog maansteen kan op het lichaam gedragen worden of neerleggen op een voor jou relevante plaats. Regenboog maansteen wordt gebruikt bij healing, meditatie, massage, edelsteentherapie en helpt bij de ontwikkeling van mediamieke gave of helderziendheid. De steen kan goed ingezet worden als een vrouw zwanger wil worden of net bevallen is.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze prachtige zilveren Maansteen regenboog armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de spontaniteit en levensvreugde die de regenboog maansteen te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.