Maansteen oranje trommelstenen (mt2)

70.00 incl. btw

Kleine trommelstenen in maat 2 van de edelsteen Maansteen oranje. In 100g zitten ca. 100 steentjes.

In diverse gewichtscategorieën beschikbaar.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561079145 Categorie:

Beschrijving

De trommelstenen maansteen oranje kopen

Kleine trommelstenen van de edelsteen Maansteen oranje in de maat 2, er zitten ca. 100 steentjes in 100g.

De werking van Maansteen oranje

Maansteen oranje, ook wel Perzik Maansteen genoemd, is de steen van liefdevolle energie en positiviteit. Hij leert je om het leven te nemen zoals het is en te waarderen. Dit geeft een gevoel van vrede, vertroosting en rust. Maansteen perzik is verbonden met de maan en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel en de hormooncycli. Ook heeft de steen een positief effect op overgevoelige kinderen. Het mineraal vermindert angsten, zorgen en menstruatieklachten. Perzik maansteen werkt heilzaam bij klachten na de bevalling en overgang. Maansteen perzik kan troost, rust, kalmte en liefde brengen.

Disclaimer 

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen de trommelstenen Maansteen oranje perfect bij jouw interieur of in je praktijk en heb jij behoefte aan de liefdevolle energie en positiviteit die Maansteen oranje je te bieden heeft? Bestel het de trommelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van Maansteen oranje jou extra steun biedt.