Maansteen oranje hanger zilver rond

52.50 incl. btw

Maansteen oranje hanger in A-kwaliteit. De oranje Maansteen hanger is handgemaakt in India.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561080554 Categorie:

Beschrijving

De Maansteen oranje hanger zilver rond kopen
Maansteen oranje hanger in A-kwaliteit. De oranje Maansteen hanger is handgemaakt in India. De ronde hanger is gemaakt van 925 sterling zilver. De Maansteen oranje hanger is 2,5 cm lang (gemeten met ringetje), 1,5 cm breed en 0,7 cm hoog. De hanger weegt 2,6 gram. Wordt geleverd zonder ketting.

De werking van de oranje Maansteen
Maansteen oranje is de steen van positiviteit en liefdevolle energie. Maansteen oranje wordt ook wel Maansteen perzik. Het mineraal leert je om het leven te nemen zoals het is en dit te waarderen. Oranje Maansteen kan een gevoel van vrede, vertroosting en rust geven. De steen is verbonden met de maan. Maansteen oranje heeft een positief effect op de hormooncyclus en het hormoonstelsel. Het mineraal is zeer geschikt voor overgevoelige kinderen. Maansteen oranje vermindert angsten, zorgen en menstruatieklachten. Oranje Maansteen werkt heilzaam bij klachten na de bevalling en tijdens de overgang. De steen kan rust, troost, kalmte en liefde brengen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze zilveren hanger perfect bij jouw outfit of sieradencollectie? Of heb jij behoefte aan de rust en vrede die de Maansteen oranje te bieden heeft? Bestel de hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.