Maansteen grijs oorbellen zilver rond

52.50 incl. btw

Ronde oorstekers van grijze Maansteen. De Maansteen grijs oorbellen zijn gemaakt van 925 sterling zilver.

Op voorraad

Beschrijving

Maansteen grijs oorbellen zilver rond

Ronde oorstekers van grijze Maansteen. De Maansteen grijs oorknopjes zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De zilveren oorbellen zijn handgemaakt in India. De Maansteen grijs oorbellen zijn 1,2 cm lang, 1,2 cm breed en 0,8 cm hoog.

De werking van de grijze Maansteen

Grijze maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke connectie met de maan en de cycli. Het mineraal heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, het bloed, de bloedvaten, de spijsvertering, de organen en het hormoonstelsel. Maansteen grijs stimuleert de intuïtie, alertheid, opmerkzaamheid en is inzicht gevend. Maansteen grijs bevordert de spirituele ontwikkeling en kan een kalmerend effect hebben op het gevoelsleven. Het mineraal vermindert slapeloosheid, slaapwandelen, maanziekte, depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt. Grijze Maansteen kan ondersteunend werken tijdens de zwangerschap, de bevalling en de borstvoeding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze oorbellen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de kalmte en de alertheid die de Maansteen grijs direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.