Maansteen multi kralen streng facet 7 mm

98.43 incl. btw

Streng van Maansteen in multikleuren, facet geslepen, 7 mm. Ca. 90 kralen.

Op voorraad

Beschrijving

Streng van Maansteen in multikleuren, facet geslepen, 7 mm. Ca. 90 kralen.

Maansteen versterkt je intuïtie, opmerkzaamheid, alertheid en is inzichtgevend. Maansteen heeft een positieve werking op de organen, bloed en bloedvaten en de spijsvertering. Tevens ondersteunt maansteen de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft hij een positieve invloed op de voortplantingsorganen.

Maansteen helpt bij (pre)menstruale klachten en de overgang. Hij zorgt voor balans in het hormonale stelsel. Maansteen is ook goed tegen slapeloosheid, slaapwandelen en werkt ontgiftend en tegen maanziekte. Maansteen vermindert depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt.

  • India, Sri, Lanka, Australië
  • Wit, roomkleurig, geel, blauw en groen
  • Melkachtig en doorschijnend

Maansteen werking

De maansteen is zoals zijn naam aangeeft heel sterk verbonden met de maan. Hij weerkaatst en herinnert ons aan de cyclus van verandering. Hij kalmeert emoties, maakt ons bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie. Bij volle maan kan hij lucide dromen aanmoedigen.  Als je bij volle maan teveel energie hebt is het soms beter hem even niet te dragen.

Het is de traditionele steen voor paranormale vermogens te versterken en helderziendheid te ontwikkelen en ook het aanvaarden van deze vermogens.

De psychische werking is kalmerend zodat we minder hevig reageren. Het is een zeer vrouwelijke steen die ons ontvankelijk maakt. Het balanceert mannelijke en vrouwelijke energieën. Voor mannen is deze steen geschikt om de vrouwelijke kant te ontwikkelen.

Als je emotionele instabiliteit ervaart of veel stress ondervind werkt hij verzachtend en ontwikkelt emotionele intelligentie. Het leert je anders met zaken omgaan.

De maansteen helpt bij emotionele genezing vaak gepaard gaan de met stress gerelateerde problemen.  Gelegd op de zonnevlecht chakra maakt hij maakt oude emotionele patronen zichtbaar en leert ze begrijpen zodat men beter in staat is ze op te lossen.

Belangrijk! Hoewel deze prachtige eigenschappen door andere toegeschreven worden aan de maansteen, is een edelsteen nooit een vervanging voor professionele hulp. Raadpleeg dus altijd eerst een arts en zoek professionele hulp. Wij geloven zelf vooral dat de maansteen energetisch ondersteunend kan werken.