Maansteen grijs oorbellen zilver rond

52.50 incl. btw

Maansteen grijs oorbellen gemaakt van 925 sterling zilver. De oorbellen zijn handgemaakt in India.

Op voorraad

Beschrijving

Maansteen grijs oorbellen zilver rond

Maansteen grijs oorbellen gemaakt van 925 sterling zilver. De oorbellen zijn handgemaakt in India. De grijze Maansteen oorbellen 1,5 cm (gemeten zonder haakje), 1 cm breed en 0,6 cm hoog. De zilveren oorbellen wegen 2,6 gram.

De werking van de Maansteen grijs
Grijze maansteen staat voor vrouwelijkheid en heeft een sterke connectie met de maan en de cycli. Het mineraal heeft een positieve werking op de geslachtsorganen, het bloed, de bloedvaten, de spijsvertering, de organen en het hormoonstelsel. Maansteen grijs stimuleert de intuïtie, alertheid, opmerkzaamheid en is inzicht gevend. Maansteen grijs bevordert de spirituele ontwikkeling en kan een kalmerend effect hebben op het gevoelsleven. Het mineraal vermindert slapeloosheid, slaapwandelen, maanziekte, depressiviteit en voorkomt dat het lichaam te veel vocht vasthoudt. Grijze Maansteen kan ondersteunend werken tijdens de zwangerschap, de bevalling en de borstvoeding.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ronde oorbellen perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de alertheid en inzicht die de Maansteen grijs te bieden heeft? Bestel de zilveren oorbellen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.