Lepidoliet schijfjes ruw 250 gram

60.50 incl. btw

250 gram ruwe Lepidoliet schijfjes. De schijfjes zijn ca. 3 tot 10 cm groot.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561192981 Categorie:

Beschrijving

De Lepidoliet schijfjes ruw 250 gram kopen

250 gram ruwe Lepidoliet schijfjes. De schijfjes zijn ca. 3 tot 10 cm groot en ca. 100 gram per stuk.

De werking van Lepidoliet

Lepidoliet kan goed werken voor hyperactieve kinderen met name als ze emotioneel erg gevoelig zijn. Het mineraal gaat negativiteit tegen en kan je helpen om belemmerende gedachten en patronen zoals een verslaving te doorbreken. De steen bevordert zelfstandigheid, onafhankelijkheid en het rationeel en analytisch denken. Lepidoliet kan dwangstoornissen, angsten. Nachtmerries, stress, slapeloosheid en depressies verminderen. Het mineraal stimuleert je om je grenzen te stellen, dit kan je innerlijke rust bieden. Het kristal heeft een positief effect op de gewrichten, de zenuwen, het immuunsysteem, de huid en het bindweefsel. Lepidoliet kan zorgen voor een evenwichtige toestand en emotionele heling. Het mineraal kan beschermend en reinigend werken en kan verlichting en sereniteit geven.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze ruwe schijfjes perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan de zelfstandigheid en de reiniging die de Lepidoliet te bieden heeft? Bestel de ruwe stukjes direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.