Lazuliet in kwarts sculptuur nr.02

82.50 incl. btw

Uniek sculptuur van de half-edelsteen Lazuliet in kwarts uit Madagaskar. Deze steen is 13 cm hoog en 823 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561201881 Categorieën: ,

Beschrijving

De Lazuliet in kwarts sculptuur nr.2 kopen 

Prachtig handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Lazuliet in kwarts. Dit stuk is 13 x 8 x 5 cm en 673 gram. Prachtig Lazuliet in kwarts mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je huiskamer of praktijk te zetten om daar van de energie te genieten. De vindplaats van deze Lazuliet in kwarts is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Lazuliet in kwarts gepolijst 

Lazuliet in kwarts, ook bekend als lazulietkwarts, is een bijzondere edelsteencombinatie met verschillende werkingen en eigenschappen. Lazuliet in kwarts wordt vaak gebruikt voor energetische heling. Het wordt verondersteld te helpen bij het reinigen en balanceren van de energievelden van het lichaam, waardoor het fysieke, emotionele en spirituele welzijn wordt bevorderd. Deze steen moedigt zelfexpressie aan en helpt bij het communiceren van gedachten en gevoelens op een duidelijke en authentieke manier. Het stimuleert het keelchakra en kan helpen bij het overwinnen van verlegenheid of het vinden van de juiste woorden in moeilijke situaties.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Lazuliet in kwarts sculptuur perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de zelfexpressie en stimulering van het keelchakra die de Lazuliet in kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Lazuliet in kwarts kunstwerkje dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.