Larimar schijf gepolijst nr.4

141.00 incl. btw

Gepolijst Larimar stuk van 6,5 x 2,8 x 1,2 cm. De Larimar is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561192080 Categorieën: ,

Beschrijving

De Larimar schijf gepolijst nr.4 kopen

Gepolijst Larimar stuk van 6,5 cm lang, 2,8 cm breed en 1,2 cm dik. De schijf weegt 34,90 gram. De Larimar is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek.

De werking van Larimar

Larimar is een krachtige spirituele steen. De steen maakt het mogelijk om in contact te komen met godinnenenergieën. Larimar is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijke energie doet ontpoppen. Het mineraal kan je helpen om op een effectieve manier je grenzen en emoties te communiceren. Larimar bevordert innerlijke rust, helderheid en balans. De steen heeft een positief effect op de bloeddruk, het hart en het kraakbeen. Ook kan het een positief effect hebben bij de zwangerschap en de bevalling. de steen werkt heilzaam bij infecties, griep. Verkoudheid, koorts, keelpijn en keelontsteking. Larimar kan kalmerend en verkoelend werken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de larimar schijf gepolijst direct online

Past dit glad gepolijste schijfje perfect bij jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de balans en rust die de Larimar te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.