Larimar schijf gepolijst nr.3

170.00 incl. btw

Gepolijste schijf van Larimar. De Larimar schijf is 6 x 4 x 0,7 cm en weegt ca. 42 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561192073 Categorieën: ,

Beschrijving

De Larimar schijf gepolijst nr. 3 kopen

Gepolijste schijf van Larimar. De Larimar schijf is 6 cm lang, 4 cm breed en 0,7 cm dik. Het stuk weegt ca. 42 gram. De vindplaats van de Larimar is de Dominicaanse Republiek.

De werking van de Larimar

Larimar is een krachtige spirituele steen die het mogelijk kan maken om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijke energie doet ontpoppen. Larimar kan je helpen om op effectieve wijze je grenzen en emoties te communiceren. Het mineraal bevordert innerlijke rust, helderheid en balans. Larimar heeft een positieve werking op de bloeddruk, het hart en het kraakbeen. Ook heeft Larimar een positief effect bij de zwangerschap en bevalling. De steen werkt heilzaam bij griep, infecties, verkoudheid, koorts, keelpijn en keelontsteking. Larimar kan kalmerend en verkoelend werken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de larimar schijf direct online

Past deze platte schijf perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de balans en innerlijke rust die de Larimar te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.