Larimar ruw nr.1235

79.00 incl. btw

Stukje Larimar ruw uit de Dominicaanse republiek met gewicht van 155 gr.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1235 Categorieën: ,

Beschrijving

De Larimar Ruw nr. 1235 kopen

Een stukje ruwe Larimar van 4 x 6.5 x 5 cm met een gewicht van 155 gr. De vindplaats is de Dominicaanse Republiek.

De werking van Larimar

De edelsteen Larimar is een krachtige spirituele edelsteen die het mogelijk maakt om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Het is een sterk emotioneel reinigende steen die je vrouwelijk energie doet ontpoppen. Hij schept innerlijke rust en zorgt voor helderheid en balans. De edelsteen Larimar helpt je om je diepste angsten en schuldgevoelens en extreem emoties aan te gaan en zelfdestructief gedrag en blokkades op te heffen en uit de slachtofferrol te stappen. De edelsteen Larimar is ook een waardevol hulpmiddel bij zwangerschap en de bevalling. De steen werkt vertroostend en helpt je om je gevoelens en verlangens te uiten. De edelsteen Larimar helpt tegen angst, stress, schuldgevoel en allerlei extreme destructieve emoties. Van de edelsteen Larimar wordt gezegd dat hij een heilzame werking op keelpijn en keelontsteking, verlicht pijn, griep, verkoudheid, koorts kan hebben.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit stukje Larimar ruw perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan helderheid en balans die Larimar jou te bieden heeft? Bestel dit stukje Larimar ruw online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.