Larimar half gepolijst nr.217

105.00 incl. btw

Uniek half gepolijst Larimar stuk van 4,5 x 4 x 3,2 cm. Het Larimar stuk weegt 75 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: #217 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Larimar stuk nr. 217 kopen
Mooi half gepolijst Larimar stuk. Het stuk is 4,5 cm lang, 4 cm breed en 3,2 cm hoog. Het Larimar stuk weegt 75 gram.

De werking van Larimar
Larimar kan het mogelijk maken om in verbinding te komen met godinnenenergieën. Larimar is een emotioneel reinigende steen die je vrouwelijke energie laat ontpoppen. De steen kan je helpen om op een effectieve wijze je grenzen en emoties te communiceren. Larimar bevordert helderheid, balans en innerlijke rust. Het mineraal vermindert angst, stress, schuldgevoelens, blokkades, verslavingen en allerlei extreme destructieve emoties. De steen kan je helpen om je verlangens en gevoelens te uiten. Larimar kan een positief effect hebben op het hart, de bloeddruk en het kraakbeen. De steen kan ondersteunend werken bij de zwangerschap en tijdens de bevalling. Larimar werkt heilzaam bij griep, koorts, verkoudheid, infecties, keelpijn en keelontsteking. Het mineraal heeft een kalmerende en verkoelende werking.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit half gepolijste stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de helderheid en innerlijke rust die de Larimar te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.