Lapis Lazuli sculptuur nr.1

927.00 incl. btw

Gepolijst sculptuur van Lapis Lazuli. Het Lapis Lazuli sculptuur is 36 cm hoog, 22 cm breed en 5 cm diep.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083371 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Het Lapis Lazuli sculptuur nr. 1 kopen

Gepolijst sculptuur van Lapis Lazuli. Het Lapis Lazuli sculptuur is 36 cm hoog, 22 cm breed en 5 cm diep. Het sculptuur weegt 9,68 kg. Afkomstig uit Afghanistan.

De werking van Lapis Lazuli 

Lapis Lazuli bevordert optimisme, creativiteit en zelfvertrouwen. Ook bevordert de steen vriendschappelijke en liefdesrelaties. Lapis Lazuli maakt je eerlijk en oprecht en kan je helpen om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Het mineraal vermindert stress, duizeligheid en haaruitval. Lapis Lazuli werkt heilzaam bij keelpijn, keelontsteking, bronchitis, aften, zenuwpijn, amandelontsteking, jeuk, eczeem, hoofdpijn en migraine. De steen heeft een positief effect op het haar, de huis, het bloed, het hart, de milt, het immuunsysteem en het gehoororgaan. Lapis Lazuli stimuleert astrale reizen, meditatieve reizen en helderziendheid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel lapis lazuli sculptuur direct online

Past dit sculptuur perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de communicatie en optimisme die de Lapis Lazuli te bieden heeft? Bestel het gepolijste sculptuur direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.