Lapis Lazuli hanger in zilver nr.7

89.70 incl. btw

Lapis Lazuli hanger in zilver gezet. De steen is 27 mm lang, de hanger is 50 mm lang in totaal. Deze Lapis Lazuli hanger is handgemaakt en gezet in 925 sterling zilver.

Uitverkocht

Artikelnummer: LapH7-a Categorieën: ,

Beschrijving

Deze Lapis Lazuli hanger kopen

Lapis Lazuli hanger is in zilver gezet. De steen is 27 mm lang, de hanger is 50 mm lang in totaal. Deze Lapis Lazuli hanger is handgemaakt in India en gezet in 925 sterling zilver.

 

De werking van de Lapis Lazuli Hanger in zilver

De edelsteen Lapis Lazuli is een prachtige steen op allerlei vlakken. Zowel de kleur als de spirituele werking tot de helende eigenschappen maken deze steen zo bijzonder. Hij bevordert het astrale reizen, het meditatieve reizen en helderziendheid. Het is de steen van soevereiniteit die je helpt om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Zowel vriendschappelijke als liefdesrelaties worden versterkt doordat de edelsteen lapis Lazuli je stimuleert om je te uiten op emotioneel vlak en aan te geven wat je dwars zit of waar je behoefte aan hebt. Dit versterkt je zelfvertrouwen en durf je beter te luisteren naar je intuïtie. Lapis Lazuli bevordert de creativiteit, objectiviteit, optimisme. Hij maakt eerlijk en oprecht en helpt je om op een waarheidsgetrouwe wijze te communiceren. Van Lapis Lazuli wordt gezegd, dat hij het immuunsysteem versterkt en een positieve werking heeft op hart, huid, haar, bloed, milt en het gehoororgaan. Lapis Lazuli kan een heilzame werking hebben bij allerlei keelaandoeningen zoals keelontsteking, bronchitis, aften, keelpijn en amandelontsteking. Hij kan zenuwpijn, hoofdpijn en/of (spannings)migraine helpen verlichten. Lapis Lazuli kan helpen tegen tegen stress, duizeligheid, haaruitval, eczeem en vermindert jeuk bij bijvoorbeeld insectenbeten.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online

Past deze Lapis Lazuli hanger perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan creativiteit en innerlijke waarheid die Opaal jouw te bieden heeft? Bestel de Lapis Lazuli hanger zilver direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop