Lapis Lazuli edelsteen bol ca. 10 cm

552.00 incl. btw

Bijzondere bol van de Lapis Lazuli edelsteen. De bol is ca. 10 cm in doorsnede en weegt ca. 1500 gram. De vindplaats van Lapis Lazuli is Afghanistan. Let op! Elk stuk is uniek, de bol die je ontvangt kan afwijken van de foto.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561079466 Categorieën: ,

Beschrijving

De Lapis Lazuli edelsteen bol kopen

Handgepolijste edelsteen bol van Lapis Lazuli met een doorsnede van ongeveer 10 cm en met een gewicht van ca. 1,5 kilo. Deze bol heeft diepblauwe kleuren maar ook mooie wit en gouden aders. Deze Lapis Lazuli bol komt uit Afghanistan. Door de bolvorm wordt de energie van de Lapis Lazuli gelijkmatig verdeeld over de ruimte.

De werking van Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is de steen van soevereiniteit die je kan helpen om af te stemmen op je innerlijke waarheid. Vriendschappelijke relaties en liefdesrelaties worden versterkt doordat Lapis Lazuli je stimuleert om je te uiten op emotioneel vlak. Het mineraal maakt je eerlijk en oprecht. Lapis Lazuli vermindert duizeligheid, stress en haaruitval. De steen bevordert optimisme, zelfvertrouwen en creativiteit. Lapis Lazuli werkt heilzaam bij bronchitis, aften, keelpijn, amandelontsteking, keelontsteking, jeuk, hoofdpijn, zenuwpijn, eczeem en migraine.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen bol Lapis Lazuli perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan het optimisme en de oprechtheid die de Lapis Lazuli edelsteen te bieden heeft? Bestel de edelsteenbol Lapis Lazuli direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.