Labradoriet sculptuur AA nr.9

153.55 incl. btw

Mooi AA-kwaliteit sculptuur van Labradoriet uit Madagaskar. Het Labradoriet sculptuur is compleet gepolijst en 11 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083845 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Het Labradoriet sculptuur kopen

Superkwaliteit sculptuur van Labradoriet uit Madagaskar. Het Labradoriet sculptuur is 11 cm hoog, 10 cm breed en 4,5 cm diep. Dit stuk weegt 804 gram. Het Labradoriet sculptuur is compleet gepolijst en heeft een mooie blauw / geel / groene gloed.

De werking van Labradoriet

Labradoriet staat voor waarheid, intuïtie en zelfreflectie. De steen bevordert de spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet vermindert angst, verkoudheid en negatieve invloeden van buitenaf, mensen en/of plaatsen. Het mineraal stimuleert je fantasie, waardoor je ideeën op een creatieve manier weet neer te zetten. Labradoriet kan je helpen om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit prachtige Labradoriet sculptuur perfect bij jouw interieur of praktijk. Of heb je behoefte aan de spiritualiteit en fantasie die de Labradoriet te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.