Labradoriet sculptuur 350-450 gram

54.95 incl. btw

Labradoriet edelsteen sculptuur tussen 350 en 450 gram, deze zijn ca. 8 tot 14 cm hoog. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561070982 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Labradoriet edelsteen sculptuur tussen 350 en 450 gram, deze zijn ca. 8 tot 14 cm hoog. Vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar.

 

Labradoriet geeft je meer zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Hij helpt je te om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid onder ogen te zien. Labradoriet werkt kalmerend en reguleert de stofwisseling. Hij stimuleert je intuïtie en je fantasie waardoor je ideeën op een creatieve wijze weet neer te zetten. Labradoriet vermindert de gevoeligheid voor kou. Werkt heilzaam bij verkoudheid, te hoge bloeddruk, reuma, jicht en menstruatieklachten. Labradoriet beschermd je tegen negatieve invloeden van buiten en mensen of plaatsen die te veel energie afnemen. Hij vermindert angst en illusies.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!