Labradoriet sculptuur 1000-1200 gram

103.00 incl. btw

Glad gepolijst Labradoriet sculptuur van 1000 – 1200 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561196217 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Labradoriet sculptuur 1000-1200 gram kopen

Glad gepolijst Labradoriet sculptuur van 1000 – 12000 gram. Het stuk is afkomstig uit Madagaskar. Let op! Het sculptuur kan afwijken van de foto’s. 

De werking van Labradoriet 

Labradoriet is de steen die staat voor waarheid en zelfreflectie. De steen bevordert de spiritualiteit op alle niveaus. Labradoriet vermindert angst, verkoudheid en negatieve invloeden van buitenaf, mensen en/of plaatsen. Het kristal stimuleert je fantasie, waardoor je ideeën op een creatieve manier weet neer te zetten. Labradoriet kan je helpen om vergeten herinneringen naar boven te halen en de waarheid hiervan onder ogen te zien. Het mineraal werkt heilzaam bij jicht en reuma. Het kristal kan je helpen bij het beschermen van je aura. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit mooie stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de zelfreflectie en spiritualiteit die de Labradoriet te bieden heeft? Bestel het gepolijste sculptuur direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.