Labradoriet half gepolijst nr.68

70.00 incl. btw

Half gepolijst / half ruw stuk Labradoriet uit Madagaskar, deze is is 16,5 cm en 561 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205247 Categorieën: ,

Beschrijving

De Labradoriet half gepolijst nr.68 kopen 

Deze steen is half gepolijst en half ruw, prachtige Labradoriet van 561 gram in gewicht en 16,5 x 12,5 x 2 cm in formaat. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Zet hem ter decoratie in je woonkamer om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van de half gepolijste labradoriet

Deze steen opent de geest voor hogere dimensies en bevordert spirituele groei en bewustzijn. Het helpt bij het verkennen van het onderbewuste en het begrijpen van diepere spirituele waarheden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet half gepolijst perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en bewustzijn die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.