Labradoriet half gepolijst nr.62

68.15 incl. btw

Half gepolijst / half ruw stuk Labradoriet uit Madagaskar, deze steen is is 14,5 cm en 545 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205186 Categorieën: ,

Beschrijving

De Labradoriet half gepolijst nr.62 kopen 

Deze steen is half gepolijst en half ruw, prachtige Labradoriet van 545 gram in gewicht en 14,5 x 12 x 3 cm in formaat. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Zet hem ter decoratie in je woonkamer om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van de half gepolijste labradoriet

Labradoriet fungeert als een energetisch schild dat je beschermt tegen negatieve invloeden, zodat je jezelf kunt omringen met positieve energie en innerlijke rust kunt behouden. Deze steen opent de deur naar je innerlijke wijsheid en intuïtie, waardoor je gemakkelijker kunt luisteren naar je innerlijke stem en de juiste beslissingen kunt nemen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet half gepolijst perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke wijsheid en rust die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.