Labradoriet half gepolijst nr.59

56.25 incl. btw

Half gepolijst / half ruw stuk Labradoriet uit Madagaskar, deze steen is is 11 cm en 451 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205155 Categorieën: ,

Beschrijving

De Labradoriet half gepolijst nr.59 kopen 

Deze steen is half gepolijst en half ruw, prachtige Labradoriet van 451 gram in gewicht en 11 x 10,5 x 2,5 cm in formaat. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Zet hem ter decoratie in je woonkamer om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van de half gepolijste labradoriet

Voor degenen die zich bezighouden met spirituele praktijken zoals meditatie, visualisatie of sjamanistische reizen, kan labradoriet dienen als een beschermende metgezel die negatieve energieën op afstand houdt en een veilige ruimte creëert voor spiritueel werk.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet half gepolijst perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de bescherming en visualisatie die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.