Labradoriet edelsteen sculptuur nr. 20

215.18 incl. btw

Een prachtig sculptuur van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Deze is 16,5 cm hoog en 2,265 kilo. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203601 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Labradoriet edelsteen sculptuur nr.20 kopen 

Handgepolijst beeld van Labradoriet, deze is 16,5 x 12 x 6 cm en 2265 gram en is aan alle zijden gepolijst. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Prachtig beeld om bijvoorbeeld ter decoratie in je slaapkamer te zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Labradoriet sculptuur

Labradoriet staat bekend om zijn vermogen om een beschermend schild te creëren tegen negatieve energieën, zowel van binnen als van buiten. Het kan helpen bij het afweren van negatieve invloeden en het bevorderen van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Gepolijste labradoriet kan de spirituele groei en het bewustzijn bevorderen. Het kan helpen bij het openen van het derde oog chakra en het stimuleren van helderziendheid, intuïtie en spirituele inzichten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze Labradoriet sculptuur perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en inzichten die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet gepolijst dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.