Labradoriet edelsteen punt nr.04

89.00 incl. btw

Prachtige punt van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Dit stuk is 24 cm hoog en 526 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202635 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Labradoriet edelsteen punt nr.4 kopen

Labradoriet edelsteenpunt van 24 x 4 x 3 cm. Het stuk weegt ca. 526 gram. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Je ontvangt het stuk op de foto. Je kunt hem bijvoorbeeld neerzetten ter decoratie in je woning of praktijkruimte om daar van de energie te genieten.

De werking van de Labradoriet edelsteen punt 

De werking van een labradoriet edelsteenpunt is vergelijkbaar met die van labradoriet in zijn algemene vorm, maar het puntige en gerichte karakter van de steenpunt kan de energie ervan op bepaalde manieren intensiveren. Balans en harmonie: Een labradoriet edelsteenpunt kan ook bijdragen aan het herstellen van harmonie en emotionele balans. Het kan je helpen om negatieve emoties los te laten en een gevoel van rust te bevorderen. Meditatie en focus: Het gebruik van een edelsteenpunt tijdens meditatie kan je helpen je aandacht te richten en dieper in meditatieve staten te komen. Het kan ook je concentratie verbeteren en je helpen helderder te denken.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet punt perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de harmonie en concentratie die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.