Labradoriet edelsteen punt nr.02

91.00 incl. btw

Prachtige punt van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Dit stuk is 17 cm hoog en 530 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202611 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Labradoriet edelsteen punt nr.2 kopen

Labradoriet edelsteenpunt van 17 x 4 x 4,5 cm. Het stuk weegt ca. 530 gram. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Je ontvangt het stuk op de foto. Je kunt hem bijvoorbeeld neerzetten ter decoratie in je woning of praktijkruimte om daar van de energie te genieten.

De werking van de Labradoriet edelsteen punt 

De werking van een labradoriet edelsteenpunt is vergelijkbaar met die van labradoriet in zijn algemene vorm, maar het puntige en gerichte karakter van de steenpunt kan de energie ervan op bepaalde manieren intensiveren. Bescherming en afweer: Net als labradoriet in andere vormen, biedt een labradoriet edelsteenpunt bescherming tegen negatieve energieën en entiteiten. De punt kan fungeren als een energetische barrière om je te beschermen tegen schadelijke of negatieve invloeden. Chakra-werk: Labradoriet staat bekend om zijn vermogen om het derde oog chakra te activeren en te stimuleren. Een edelsteenpunt kan deze energie nog gerichter doorgeven aan het betreffende chakra, wat kan helpen bij intuïtieve ontwikkeling en spiritueel inzicht.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet punt perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en spiritueel inzicht die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.