Labradoriet edelsteen punt nr.01

88.00 incl. btw

Prachtige punt van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Dit stuk is 16 cm hoog en 517 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202604 Categorie:

Beschrijving

De Labradoriet edelsteen punt nr.1 kopen

Labradoriet edelsteenpunt van 16 x 5 x 4,5 cm. Het stuk weegt ca. 517 gram. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Je ontvangt het stuk op de foto. Je kunt hem bijvoorbeeld neerzetten ter decoratie in je woning of praktijkruimte om daar van de energie te genieten.

De werking van de Labradoriet edelsteen punt 

De werking van een labradoriet edelsteenpunt is vergelijkbaar met die van labradoriet in zijn algemene vorm, maar het puntige en gerichte karakter van de steenpunt kan de energie ervan op bepaalde manieren intensiveren. Energie concentratie: Een edelsteenpunt heeft een scherpe punt die energie kan richten en concentreren. Dit kan nuttig zijn bij meditatie of het werken aan specifieke intenties. Het helpt om je aandacht te richten en de energie op een bepaald doel te richten. Bescherming en afweer: Net als labradoriet in andere vormen, biedt een labradoriet edelsteenpunt bescherming tegen negatieve energieën en entiteiten. De punt kan fungeren als een soort energetische barrière om je te beschermen tegen schadelijke invloeden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet punt perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en hulp bij meditatie die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.