Labradoriet edelsteen obelisk nr.05

124.00 incl. btw

Prachtige obelisk van de half-edelsteen Labradoriet uit Madagaskar. Dit stuk is 18 cm hoog en 730 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202642 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Labradoriet edelsteen obelisk nr.5 kopen

Labradoriet edelsteenpunt van 18 x 6  4,5 cm. Het stuk weegt ca. 730 gram. De vindplaats van deze Labradoriet is Madagaskar. Je ontvangt het stuk op de foto. Je kunt hem bijvoorbeeld neerzetten ter decoratie in je woning of praktijkruimte om daar van de energie te genieten.

De werking van de Labradoriet edelsteen obelisk 

Een labradoriet edelsteen obelisk is een specifieke vorm van labradoriet die vaak wordt gebruikt voor spirituele en energetische doeleinden. Hier is een uitleg van de werking van een labradoriet edelsteen obelisk: Energetische concentratie: Een obelisk is een langwerpige, vierzijdige zuil met een puntige top. Deze vorm kan de energie van labradoriet concentreren en richten. Hierdoor wordt de kracht van de steen geïntensiveerd en kan deze effectiever worden gebruikt voor meditatie, energiewerk en spirituele groei. Bescherming en afweer: Labradoriet staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het afweren van negatieve energieën. Een labradoriet edelsteen obelisk kan dienen als een energetische wachter die je ruimte beschermt tegen negatieve invloeden en ongewenste energieën.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Labradoriet obelisk perfect bij jouw interieur of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de bescherming en concentratie die de Labradoriet edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Labradoriet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.