Kralenketting Malachiet 50 cm

79.00 incl. btw

Mooie Malachiet kralenketting van 50 cm lang. De ketting heeft kralen van 1 – 1,5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561080929 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

De Malachiet kralenketting 50 cm kopen

Mooie Malachiet kralenketting van 50 cm lang. De ketting heeft kralen van 1 – 1,5 cm. De Malachiet ketting heeft een goudkleurige draaisluiting. De kralenketting weegt 97,5 gram.

De werking van Malachiet

Malachiet werd met name in Egypte veel gebruikt en stond voor de godin Isis, de koningin der goden. Ze stond symbool voor schoonheid, vreugde, macht en moederschap. Nog steeds wordt Malachiet gebruikt om contact te maken met deze godinnenenergie. Malachiet is een krachtige edelsteen die je stimuleert om een intensief en passievol leven te hebben. Hij reinigt je chakra’s en brengt deze weer in balans. Malachiet bevordert de intuïtie, de fantasie en het voorstellingsvermogen. De steen vermindert krampen, trauma’s, wagenziekte, straling, schaamte, negatieve energie en duizeligheid. Malachiet heeft een positieve werking op de lever, zenuwen, spijsvertering en bloeddruk. Het mineraal werkt heilzaam bij irritatie, zwellingen, menstruatieklachten, botbreuken, astma, artritis en artrose. Malachiet kan je besluitvaardig en avontuurlijk maken en versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen. Het kan een behulpzame steen zijn wanneer er zich problemen voordoen bij de bevalling. Malachiet versnelt de informatie verwerking en activeert de hersenen en het denken. De steen kan belemmerende gedachten en vastgeroeste patronen doorbreken. Hij kan goed helpen bij dyslexie.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze kralenketting perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de vreugde en fantasie die de Malachiet te bieden heeft? Bestel de ketting direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.