Klankschaal ishana goud/zwart 12-13 cm

88.50 incl. btw

Handgemaakte ishana klankschaal van ca. 12-13 cm doorsnede. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561204561 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Klankschaal ishana goud/zwart 12-13 cm kopen

Prachtige handgemaakte klankschaal van ca. 12 tot 13 in diameter. Let op! Hij kan afwijken van de foto. Iedere schaal is uniek.

De werking van de ishana klankschaal

Een Ishana klankschaal is een type klankschaal dat wordt gebruikt voor ontspanning, meditatie en helende doeleinden. Het woord “Ishana” komt uit het Sanskriet en verwijst naar de richting van het noordoosten, een symbolische betekenis die vaak wordt geassocieerd met spirituele transformatie en groei. 

Wanneer een Ishana klankschaal wordt bespeeld, wordt er een resonante, zachte toon geproduceerd die langzaam vervaagt. Deze klanken worden vaak gebruikt als een middel om meditatie te vergemakkelijken, de geest te kalmeren en een gevoel van diepe ontspanning te bevorderen. Het geluid van de Ishana klankschaal wordt beschouwd als helend en kan worden gebruikt in klanktherapie om het energetische evenwicht van het lichaam te herstellen. Veel mensen gebruiken Ishana klankschalen als onderdeel van hun dagelijkse meditatiepraktijk of als hulpmiddel bij het verminderen van stress en angst. Het geluid van de klankschaal wordt ook vaak gebruikt in yogalessen, reiki-sessies en andere vormen van alternatieve geneeskunde.

Bestel direct online

Past deze ishana klankschaal 12-13 cm perfect bij jou of jouw winkel? Bestel de klankschaal dan direct online!