Klankschaal glad 34 cm

469.00 incl. btw

Klankschaal glad 34 cm, handgeklopt in Nepal.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561198709 Categorieën: ,

Beschrijving

De klankschaal glad 34 cm kopen

Deze gladde klankschaal is ongeveer 34 cm in diameter en is gemaakt in Nepal. De dikte kan variëren van de foto.

De werking van de klankschaal

Het maken van klankschalen is een erg oude traditie in Tibet en Nepal. Vaak gaat deze traditie door van vader op zoon. Het recept van de metalen in de klankschalen is vaak geheim en is meestal een familierecept.

Klankschalen zijn metalen schalen die worden gebruikt in therapeutische en meditatieve praktijken vanwege hun unieke geluid en veronderstelde helende eigenschappen. De werking van klankschalen wordt vaak geassocieerd met diverse effecten, maar het is belangrijk op te merken dat de wetenschappelijke basis voor deze effecten beperkt is en dat ze sterk afhankelijk zijn van persoonlijke overtuigingen ervaringen. Klankschalen worden soms gebruikt om de concentratie en mentale helderheid te verbeteren. Het geluid kan helpen om afleidende gedachten te verminderen en de focus te verbeteren. Klankschalen worden vaak gebruikt als hulpmiddel bij meditatie en mindfulness-oefeningen. Het resonante geluid kan dienen als een focuspunt voor meditatie en kan mensen helpen dieper in hun meditatieve staat te komen. Klankschalen worden vaak gebruikt om stress te verminderen en ontspanning te bevorderen. Het rustgevende geluid van een klankschaal kan helpen om het lichaam te ontspannen en de geest te kalmeren, wat stress en angst kan verminderen.

Bestel direct online

Past deze klankschaal perfect bij jouw interieur of bij jouw praktijk? Bestel de klankschaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van geluid en trilling jou extra steun biedt.