Jaspis rood sculptuur nr.1

140.00 incl. btw

Gepolijst sculptuur van rode Jaspis. Het Jaspis rood sculptuur weegt 4,5 kg en is afkomstig uit Indonesië.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561186638 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Jaspis rood sculptuur nr. 1 kopen

Gepolijst sculptuur van rode Jaspis. Het stuk is 18 cm lang, 14,5 cm breed en 9 cm dik. Het Jaspis rood sculptuur weegt 4,5 kg en is afkomstig uit Indonesië.

De werking van de rode Jaspis

Jaspis rood geeft je een nuchtere kijk op het leven. Rode Jaspis vermindert stress, overspannenheid, menstruatieproblemen, zwangerschapsbraken, aambeien, nierkwalen en impotentie (veroorzaakt door stress).De steen bevordert oprechtheid, eerlijkheid, levenskracht, doorzettingsvermogen, wilskracht en verbetert de weerstand. Ook bevordert Jaspis rood het geheugen, vooral om je dromen en/of andere innerlijke ervaringen te kunnen herinneren. Rode Jaspis herstelt de spieren en zenuwen na bijvoorbeeld intensief sporten. Jaspis rood heeft een positief effect op het bloed, de stofwisseling, de spijsvertering, het uithoudingsvermogen, het ademhalingsstelsel en de lever. Het kristal stimuleert je creativiteit en seksualiteit. Hij ondersteunt het kundalini kanaal waardoor alle chakra’s geactiveerd en gereinigd worden, wanneer dit gebeurt voelt het als een enorme boost op je lichaam en geest. De steen kan blokkades opheffen in het galkanaal en kan helpen bij het afvoeren van galstenen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit gepolijste sculptuur perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de nuchtere kijk en het doorzettingsvermogen die de Jaspis rood te bieden heeft? Bestel het mooie stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.