Jaspis rood/geel edelsteen sculptuur nr.05

470.70 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Jaspis uit Indonesië met rode en gele kleuren. Dit edelsteen kunstwerk is 10,46 kilo en 33 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205032 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jaspis rood/geel sculptuur nr.5 kopen 

Bijzonder sculptuur van de half-edelsteen Jaspis. Deze Jaspis is 10460 gram in gewicht en 33 x 29 x 9 cm, de vindplaats van deze Jaspis is Indonesië. Prachtig stuk om ter decoratie in je woonkamer te plaatsen en daar van de energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jaspis rood/geel sculptuur

Rode jaspis wordt vaak geassocieerd met het vergroten van zelfvertrouwen en moed. Het kan je helpen om met meer vastberadenheid en daadkracht naar uitdagingen te kijken, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van innerlijke kracht en zekerheid bevordert.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis rood/geel sculptuur perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de vastberadenheid en daadkracht die de Jaspis edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.