Jaspis rood edelsteen schaal

242.00 incl. btw

Handgeslepen schaal van de half-edelsteen rode jaspis uit Indonesië. Dit edelsteen kunstwerk is 3,832 kilo en 31 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561204936 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jaspis rood schaal kopen 

Bijzondere schaal van de half-edelsteen rode jaspis. Deze schaal is 3832 gram in gewicht en 31 x 23 x 8 cm, de vindplaats van deze Jaspis is Indonesië. Prachtig stuk om ter decoratie in je woonkamer te plaatsen en daar van de energie te genieten. Let op! Het stuk dat je ontvangt kan afwijken van de foto, iedere steen is uniek!

De werking van de Jaspis rood schaal

Rode jaspis staat bekend om zijn vermogen om kracht en vitaliteit te versterken. Het stimuleert het fysieke lichaam en geeft energie, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en het uithoudingsvermogen wordt vergroot. Deze steen heeft een sterke aardende energie die kan helpen om je te verbinden met de aarde en een gevoel van stabiliteit en veiligheid te bevorderen. Het helpt om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren en te gronden.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis rood schaal perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het uithoudingsvermogen en evenwicht die de Jaspis rood edelsteen te bieden heeft? Bestel de schaal dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.