Jaspis oceaan edelsteen paddenstoel nr.01

88.40 incl. btw

Handgepolijste paddenstoel van de half-edelsteen oceaanjaspis uit Madagaskar. Deze is 516 gram en 10 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561204578 Categorie:

Jaspis oceaan edelsteen paddenstoel nr.1 kopen

Paddenstoelvormige edelsteen sculptuur, deze Paddenstoel. Het beeld is 10 x 7 cm en 516 gram. Zet dit oceaanjaspis mineraal ter decoratie in je slaapkamer en geniet daar van zijn energie!

Werking van geslepen Jaspis oceaan

Een paddenstoel van oceaanjaspis, gesneden uit deze edelsteen, kan verschillende positieve eigenschappen hebben voor zowel fysiek als emotioneel welzijn:

Stabiliteit en rust: Oceaanjaspis staat bekend om zijn kalmerende en aardende eigenschappen. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke stabiliteit en rust, waardoor het een uitstekende steen is voor het verminderen van stress en angst.

Emotionele heling: Oceaanjaspis kan helpen bij het bevorderen van emotionele heling en evenwicht. Het kan ondersteunend zijn bij het loslaten van negatieve emoties en het bevorderen van een gevoel van welzijn en tevredenheid.

Disclaimer: Wij geloven dat energie van edelstenen ondersteunend kan werken, maar het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Edelstenen zijn geen vervanging for een medische behandeling. Raadpleeg dus altijd eerst een arts of medische professional.

Bestel de geslepen oceaan Japsis direct online

Past deze Jaspis oceaan paddenstoel perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de emotionele heling en aarding die de Jaspis oceaan edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Jaspis oceaan dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.