Jaspis Maligano sculptuur nr. 03

56.00 incl. btw

Sculptuurtje van de half-edelsteen Jaspis Maligano uit Indonesië. Deze steen is 8 cm en 334 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200686 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jaspis maligano sculptuur nr.3 kopen

Prachtig gepolijst kunstwerkje van Jaspis maligano. De steen is 8 x 5,5 x 3,5 cm en weegt 334 gram. Zet deze bijzondere sculptuur van Maligano Jaspis als decoratie in je woning. De vindplaats van deze Jaspis Maligano is Indonesië.

De werking van de Jaspis maligano sculptuur

Een kleine gepolijste sculptuur van Jaspis Maligano behoudt de essentiële werking van deze steen, maar met een decoratieve en esthetische toevoeging. De werking van Maliganojaspis omvat aardende en stabiliserende eigenschappen. Deze steen kan helpen bij het verbinden met de aarde, wat een gevoel van stabiliteit en veiligheid kan geven. Het staat erom bekend kracht, moed en doorzettingsvermogen te stimuleren, wat nuttig kan zijn tijdens uitdagende tijden. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis maligano sculptuur nr.3 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de kracht en stabiliteit die de Jaspis maligano edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Jaspis maligano dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.