Jaspis Galaxy edelsteen sculptuur nr.01

242.15 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen galaxy jaspis uit Indonesië. Dit edelsteen kunstwerk is 5,38 kilo en 18,5 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205056 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jaspis galaxy sculptuur nr.1 kopen 

Bijzonder sculptuur van de half-edelsteen galaxy jaspis. Deze Jaspis galaxy is 5380 gram in gewicht en 18,5 x 14,5 x 12 cm, de vindplaats van deze Jaspis is Indonesië. Prachtig stuk om ter decoratie in je woonkamer te plaatsen en daar van de energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Jaspis galaxy sculptuur

Galaxy jaspis, ook bekend als kosmische jaspis, is een prachtige steen met unieke eigenschappen.

Balans en harmonie: Galaxy jaspis staat bekend om zijn vermogen om balans en harmonie te bevorderen in zowel lichaam als geest. Het kan helpen bij het creëren van een gevoel van innerlijke rust en evenwicht, waardoor stress en spanning verminderen.

Bescherming tegen negatieve energieën: Deze steen wordt vaak gebruikt voor zijn beschermende eigenschappen. Het kan helpen bij het afweren van negatieve energieën en het creëren van een beschermend schild om je heen, zodat je je veilig en beschermd voelt tegen externe invloeden.

Vergroten van intuïtie: Galaxy jaspis wordt geassocieerd met het versterken van intuïtieve vermogens en het vergroten van spiritueel inzicht. Het kan helpen bij het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen, en het vertrouwen op je innerlijke wijsheid vergroten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis galaxy sculptuur perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de balans en het spirituele inzicht die de Jaspis galaxy edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.