Jade olijf sculptuur nr.5

134.00 incl. btw

Bijzonder sculptuur van Jade olijf. Dit Jade olijf sculptuur is 18,5 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083340 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Jade olijf sculptuur nr. 5 kopen

Bijzonder sculptuur van Jade olijf. Dit Jade olijf sculptuur is 18,5 cm hoog, 6 cm breed en 7 cm diep. Het sculptuur weegt ca. 1,39 kg en komt uit Afghanistan.

De werking van Jade

Van Jade wordt gezegd dat de steen je geluk brengt. Het is een fijne, zuiverende en reinigende steen. De steen heeft een positief effect op de nieren, de bijnieren, de blaas, de heupen, het hormoonstelstel, de baarmoeder, de vruchtbaarheid en de eierstokken. Jade heeft een positief effect op planten. Het mineraal kan genezingsprocessen versnellen, zowel geestelijke als lichamelijke. Jade vermindert negatieve energie en de angst voor armoede.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit bijzondere sculptuur perfect bij jouw interieur/praktijk of heb jij behoefte aan het geluk die de Jade te bieden heeft? Bestel dit unieke stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.