Jade edelsteen sculptuur nr.15 (Serpentijn)

144.00 incl. btw

Handgepolijste sculptuur van de half-edelsteen Serpentijn Jade uit Afghanistan. Dit kunstwerk is 11,5 cm hoog en 1,22 kilo. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561201324 Categorieën: ,

Beschrijving

De Jade Serpentijn sculptuur nr.15 kopen

Uniek sculptuur van Serpentijn Jade. De vindplaats van deze Jade is Afghanistan. Het stuk is 11,5 x 8,5 x 7 cm en 1220 gram. Bijzondere Jade om bijvoorbeeld ter decoratie te plaatsen in je woning of praktijkruimte.

De werking van de Jade Serpentijn sculptuur

Een serpentijn jade sculptuur uit Afghanistan is een kunstwerk gemaakt van serpentijn jade, een edelsteen die vaak wordt geassocieerd met spirituele betekenis en kunst. Serpentijn jade staat bekend om zijn prachtige kleuren en unieke patronen. Een sculptuur van serpentijn jade uit Afghanistan kan zowel decoratief als symbolisch waardevol zijn. Hier zijn enkele mogelijke kenmerken en betekenissen van zo’n sculptuur: Spiritualiteit: Serpentijn jade wordt vaak geassocieerd met spirituele groei en ontwikkeling. Een sculptuur kan dienen als een herinnering aan het belang van spirituele verkenning en bewustwording. Bescherming: In sommige culturen wordt serpentijn jade beschouwd als een beschermende steen die negatieve energieën kan afweren. Een sculptuur kan worden geplaatst om een ruimte te zuiveren en te beschermen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jade sculptuur perfect bij jouw woonkamer of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele ontwikkeling en bescherming die de Jade te bieden heeft? Bestel deze unieke Jade dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.