Herkimer diamant A stuk nr.1558

452.00 incl. btw

Prachtig Herkimer diamant stuk van 8 x 6,5 x 3,5 cm. Dit mooie stuk weegt 215 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000065985 Categorieën: ,

Beschrijving

De Herkimer diamant A stuk nr. 1558 kopen

Prachtig stuk A-kwaliteit Herkimer diamant. De Herkimer diamant stuk is 8 cm lang, 6,5 cm breed en 3,5 cm hoog. Dit mooie stuk weegt 215 gram.

De werking van de Herkimer diamant A stuk nr. 1558

Herkimer diamant heeft vergelijkbare eigenschappen als Bergkristal, alleen dan krachtiger. Het mineraal versterkt alle andere stenen in hun werking. Herkimer diamant vermindert besluiteloosheid, migraine, menstruatieklachten, griep, heimwee, ontstekingen, bloedingen, jeuk, jeugdpuistjes, leverklachten, maagstoornissen, oogaandoeningen en ooraandoeningen. De steen wordt veel gebruikt door mediums voor channeling en door edelsteentherapeuten voor lichtwerk, opstellingen, droomwerk en sjamanisme. Het is een zeer breed inzetbaar instrument om te werken met energieën. Herkimer diamant bevordert de vitaliteit.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de Herkimer diamant direct online

Past dit prachtige stuk perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de vitaliteit die de Herkimer diamant te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.