Leer maandelijks meer over hekserij

Waarin ontwikkel jij je deze maand?

Je wilt in balans (komen en) blijven. Jezelf (verder) binnen de hekserij ontwikkelen. Maar hoe doe je dat – en waar begin je? Bij jouw zintuigen. Want ben je niet in touch met jouw zintuigen? Dan is contact leggen met energieën moeilijk – en ze accuraat aanvoelen nog moeilijker. Wat in mijn visie de basis is voor hekserij. Door te starten met de zesde zintuig workshop haal je het maximale uit welke workshop je daarna ook kiest.

 

 

Leer maandelijks meer over hekserij

Waarin ontwikkel jij je deze maand?

Je wilt in balans (komen en) blijven. Jezelf (steeds verder) binnen de hekserij ontwikkelen. Maar hoe doe je dat – en waar begin je? Bij jouw zintuigen. Want ben je niet in touch met jouw zintuigen? Dan is contact leggen met energieën moeilijk – en ze accuraat aanvoelen nog moeilijker. Wat in mijn visie de basis is voor hekserij. Door te starten met je zintuigen haal je het maximale uit welke workshop je daarna ook kiest.

 

 

kruiden met vijzel voor heksen.

Elke maand meer over hekserij leren?

Hou jij van afwisseling, nieuwe dingen leren, maar wil je jezelf wel gericht ontwikkelen? Dan snap je vast het idee achter onze hekserij workshop agenda. Je begint namelijk met één vaste workshop (zesde zintuig) en daarna kies je zelf hoe je je verder wilt ontwikkelen. Kies maandelijks uit de leukste workshops op vaststaande dagen, met vaststaande tijden en prijzen. Zo kan je meer over hekserij leren wanneer het jou uitkomt. 

“Kan ik kiezen wat ik wil?” Ja! De enige voorwaarde is dat je eerst eenmalig de workshops ‘zesde zintuig’ volgt. Hierin ontwikkel je al jouw zintuigen. Waarom? Zonder goede zintuigelijke ontwikkeling is contact leggen met energie moeilijk. En dit moet je onder de knie hebben voor alle workshops. Omdat 100% van alle deelnemers – ongeacht het niveau dat zij hadden – tot nu verrast waren over hoe ver zij dachten te zijn m.b.t zintuigelijke ontwikkeling – en waar zij daadwerkelijk stonden. Hebben we besloten dit als voorwaarde te stellen voor deelname aan de hekserij workshops. 

 Hekserij workshop volgen in 3 stappen.

1

Zesde zintuig workshop

Voor je een van de workshops boekt dien je eerst eenmalig de ‘zesde zintuig’ workshops te volgen. Dit zorgt ervoor dat je het maximale haalt uit de andere workshop(s) die je wilt boeken. In de zesde zintuig workshop ga je aan de slag met zintuigontwikkeling, wat ik zie zie als de absolute basis van hekserij. Mail naar info@moonchildren.nl om deze te plannen.

2

Aanmelden workshops

Heb je de zesde zintuig workshop al gevolgd? Bekijk dan de agenda. Kies de workshop je wilt volgen en klik op de “Ja, ik boek nu!” knop. Er opent nu een mailvenster. Geef hierin de datum en workshop die jij wilt volgen aan. Je ontvangt binnen 48u een betaalverzoek als er een plek beschikbaar is.  Zorg dat je de mail niet mist want tot de betaling ontvangen is blijft jouw plekje beschikbaar.

3

Kies maandelijks wat jij wilt!

Nadat je eenmalig de zesde zintuig workshop hebt gevolgd, kies jij steeds welke workshop(s) jij wilt volgen. Je vindt de beschikbare workshops altijd op deze pagina. Elke maand komen er nieuwe workshops bij. Dus bezoek de pagina regelmatig. Boek op tijd. Want er zijn steeds maar 10 plekken per workshop beschikbaar.

 

FAQ – hekserij leren / workshops

Waar vinden de workshops plaats?

De hekserij workshops vinden plaats in omgeving Goirle / Tilburg (Noord-Brabant). De exacte locatie is afhankelijk per workshop en deelnemersaantal. 

Hoe meld ik me aan?

Klik op de knop “Ja, ik boek nu!” onder de agenda. Er opent nu een mailvenster. Stuur hierin je naam + de datum en workshop die je wilt volgen. Binnen 48 uur ontvang je een mail terug. Als er een plek beschikbaar is ontvang je een betaalverzoek. Als er geen plek beschikbaar is laten wij het je ook weten.

Kan ik reserveren zonder betaling?

Nee, je plek is pas definitief gereserveerd als jouw betaling binnen is. Zorg dus dat je jouw mailtje met het betaalverzoek niet mist. 

Voorwaarden aanbetaling workshop

Terugbetalingen zijn niet mogelijk. Kun je onverhoopt niet komen? Laat het dan uiterlijk 72u van te voren weten (i.v.m. lunchbestelling) – en wij verschuiven de workshop zonder extra kosten in rekening te brengen.

Kan ik hekserij leren als ik het nog niet ken?

Ja, iedereen kan hekserij leren. De mate waarin je dingen ervaart – en de aanleg die je er voor hebt – verschilt wel per persoon. 

Kan ik traditionele hekserij leren met mijn huidige pad?

Volg je al een ander spiritueel pad? Bijvoorbeeld Wicca of Sjamanisme. Je bent niet de enige cursist die dat doet. Je bent  van harte welkom. Het enige wat ik vraag is een open houding. Of jij liever bij jouw pad blijft, een combinatie maakt of overstapt is geheel aan jou. Het is jouw pad en daar ben je geheel vrij in. 

Heb je speciale dieetwensen of allergieën?

Laat het ons tijdig weten. Geef zo duidelijk mogelijk aan waar wij op moeten letten. Zo kunnen wij een passende lunch voor je bestellen.

Wat zijn de kosten voor de workshops?

Elke les kost €97,- incl. lunch. Één les duurt gemiddeld 2.5 tot 4 uur. De lunch zit bij de prijs inbegrepen. 

Sommige workshops bestaan uit één les. Andere workshops uit meerdere lessen. Bijvoorbeeld 2 lessen = 2 x €97,-. 

Moet ik meerdelige workshops in één keer betalen?

Nee. Je betaalt steeds per les die je boekt. Het is wel mogelijk meerdere lessen te boeken en het bedrag in een keer te voldoen.

Kan ik de workshops ook online volgen?

Bij voorkeur niet. Veel uitleg is face-to-face makkelijker. Zeker met oefeningen. Is reisafstand écht een groot probleem. Bijv. i.v.m. mobiliteit of gezondheid. Dan denk ik graag met je mee. Mail in dat geval naar info@moonchildren.nl en laat je telefoonnummer achter met een terugbelverzoek. We stemmen dan samen de mogelijkheden af.

Hekserij leren: welke workshop boek jij vandaag?

 

zintuig
ontwikkeling
(2 lessen)

In de workshops zintuigontwikkeling reset je je zintuigen. Vrijwel alle cursisten waren verbaasd in deze workshops. Er zit vaak onbewust een enorm verschil tussen hoe getraind we denken dat onze zintuigen zijn, t.o.v. hoever ze daadwerkelijk ontwikkeld zijn. Je bouwt een intern referentiekader op zonder externe ruis (invloeden van anderen) – en traint je zintuigen. Sterk in touch zijn met je zintuigen is de absolute basis voor hekserij.

* Lesboekjes en kruiden inbegrepen.

Skull scrying
(divinatie met schedels 1 les)

Als je langer bezig bent met hekserij ken je het woord divinatie wel, maar ook als je dit woord nog nooit gehoord hebt, ben je van harte welkom. Divinatie is inzicht, informatie en advies vragen aan een energie. Als je contact hebt met de energie, kan je inzichten krijgen door de interpretatie van; beeld, geluid, gevoel of andere prikkels die ‘binnenkomen’ na je hulpvraag. Bij Skullscrying doe je dit met een schedel met een groot genoeg achterhoofdsgat.

* Heb je een dierenschedel? Dan kan je deze meenemen. Je kan ook een groot schedel bestellen (bijv. een ram). Lesboekje inbegrepen.

Bone magic
(werken met botten & schedels 5 lessen)

Ooit hebben we geleefd als dieren, waarbij we overleefden door onze oerkracht te voelen en onze keuzes daarop te baseren. Door de komst van technologie en opgelegde normen en waarden van de maatschappij is deze verbinding steeds verder vervaagd. Zo hebben we geleerd ‘afstand te moeten nemen van onze negatieve kantjes’ – onze schaduwkant te negeren, terwijl die wel degelijk bij ons hoort. De workshopreeks helpt je deze verbinding in zijn geheel – met je oerenergie – te herstellen en te versterken, incl. de donkere kant. Zo kom je volledig in balans. 

* Klein schedeltje en lesboekjes inbegrepen.

Hoodoo & Bone throwing door vic
(4 lessen)

De workshopreeks is voor jou als deelnemer een kennismaking met Bonereading, iets wat in Hoodoo veel gebruikt wordt. In de workshops wordt o.a. ingegaan op de de geschiedenis van Hoodoo Bone Reading vanuit Rootwork. Je gaat voorouder verering in de praktijk toepassen. Dit doe je door je eigen altaar te maken. Je stelt  jouw eigen startset samen en ontdekt wat er echt bij jou past. Je leert waar je op moet letten bij Bonereading – en gaat zelf een mini Bone reading doen. “

* Deze workshop wordt door Vic gegeven.

Heksen opleiding
(12 lessen incl. 14 boekjes)

De heksenopleiding bestaat uit 12 lessen. Tussen de bijeenkomsten ga je aan de slag met oefeningen en lesstof. Tussen de lessen heb je steeds een contactmoment om jouw voortgang te bespreken, dit doen we door te (video)bellen. Je kan dan vragen stellen of uitleggen waar je tegenaan loopt. Je krijgt geen ‘certificaat’ want je bent niet een heks door alleen een opleiding te volgen. Ook ik leer nog elke dag bij. Hoe meer tijd je buiten de lessen actief bezig bent, hoe sneller je groei zal zijn.

* Lesboekjes en – materiaal inbegrepen, notitieboek met leren omslag los te verkrijgen. 

protectie / warding
(1 les ook in heksenopleiding)

In deze workshop gaan we aan de slag met Warding, wat een vorm van bescherming is om zowel jezelf, als jouw omgeving veilig te houden. Hier zijn verschillende methoden voor. We gaan uitgebreid in op de verschillende vormen en methoden – en hoe je ze kan toepassen. Je krijgt niet alleen achtergrondinformatie, maar gaat ook praktijkgericht aan de slag om jouw eigen protectie te ontwikkelen.

 

* Lesboekjes inbegrepen, notitieboek met leren omslag los te verkrijgen. 

Contact met de natuur en haar
energieën (2 lessen)

De verbinding met de natuur is ontzettend mooi. Van wandelen word ik bijvoorbeeld zelf helemaal rustig, maar hoe komt dat? De natuur bezit veel energieën. Misschien ook energieën die nog niet bekend bij je zijn, maar waar je wel veel mee kan. In deze workshopreeks gaan we zowel met theorie en praktijk aan de slag om contact te leggen met deze energieën.

* Lesboekjes inbegrepen.

heks en omgeving
(3 lessen)

 

Contact met de natuur is geweldig, maar alles is met elkaar verbonden. Dat is waar we bij heks en omgeving op ingaan. Want wat doe je als er geen natuur om je heen is? Of is die er toch altijd? Hoe leg je contact en hoe blijf je verbonden met alles om je heen, met het land. En belangrijker nog.. hoe maak je effectief gebruik van de omgeving waar je het meeste bent?

* Lesboekjes inbegrepen.

Werken met de maanstanden
(2 lessen)

Werken met de maanstanden is een van de methodes die je kan toepassen in magie, maar hoe doe je dat effectief? In deze workshops gaan we in op diverse soorten methoden om gebruik te maken van de (volledige cyclus van de) maanstanden. Daarnaast bespreken we ook wat je kan doen om toch gebruik te maken van maanstanden die op dat moment niet actief zijn.

* Lesboekjes inbegrepen.

Necromantie
(2 lessen)

Necromantie klinkt heel erg eng, maar dat valt eigenlijk best wel mee. Tenminste, als je bereid bent om met overblijfselen van mensen te werken. We gaan in op de geschiedenis, werkwijzen en waar je op moet letten mocht je dit pad willen verkennen.

* Lesboekjes inbegrepen.

Prepareren van vleugels en poten
(1 les)

Wil je zelf leren vleugels en poten te prepareren? Ben je niet bang om overleden vogels aan te raken? Dan is de workshop vleugels en poten prepareren misschien wel iets voor jou. Je leert op respectvolle wijze met de overleden dieren om te gaan, ze te prepareren – en zo de restanten een tweede leven te geven.

* Lesboekjes, vleugels en poten inbegrepen.

januari en later? Elke maand een nieuwe workshop!

Elke maand wordt er een nieuwe workshop of activiteit toegevoegd aan de agenda. Zo heb je altijd genoeg om te kiezen als je een licentie hebt. Daarnaast wordt er vanaf oktober een Moonchildren community gelanceerd. Als je een licentie hebt krijg je toegang tot deze community, kun je in contact komen met andere mensen die de workshops volgen – en heb je een plek om jouw vragen m.b.t. de workshops te stellen.

Hieronder lees je de agenda met heksen cursussen van 2021. Vanaf 2022 werken we niet meer met vaste startdata. Alle hekserij worshops en de opleiding zijn te volgen op eigen tempo. We stemmen de startdata samen telefonisch of via de mail af.

Heksen workshop agenda

1 okt – start: 13:00 (vr) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
3 okt – start: 13:00 (zo) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
4 okt – start: 13:00 (ma)
5 okt – start: 13:00 (di) Bone magic les 1 (van de 5)
6 okt – start: 13:00 (wo) Protectie / Warding
7 okt – start: 13:00 (do) Contact met de natuur en haar energie les 1 (van de 2)
8 okt – start: 13:00 (vr) Hoodoo & bone throwing (les 2 van de 4)
9 okt – start: 13:00 (za) Skullscrying
10 okt – start: 13:00 (zo) Bone magic les 1 (van de 5)
11 okt – start: 13:00 (ma) Heks en omgeving les 1 (van de 3)
12 okt – start: 13:00 (ma) Skullscrying
13 okt – start: 13:00 (ma)
14 okt – start: 13:00 (ma)
15 okt – start: 13:00 (vr) Hoodoo & bone throwing (les 2 van de 4)
16 okt – start: 13:00 (za) Protectie / Warding
17 okt – start: 13:00 (zo) Heksen en omgeving les 1 (van de 3)
18 okt – start: 13:00 (ma)
19 okt – start: 13:00 (di)
20 okt – start: 13:00 (wo) Zesde zintuig workshop 2
21 okt – start: 13:00 (do) Heksenopleiding les 2
22 okt – start: 13:00 (vr) Prepareren van vleugels en poten
23 okt – start: 13:00 (za) Zesde zintuig workshop 2
24 okt – start: 13:00 (zo) Heksenopleiding les 2
25 okt – start: 13:00 (ma)
26 okt – start: 13:00 (di)
27 okt – start: 13:00 (wo)
28 okt – start: 13:00 (do)
29 okt – start: 13:00 (vr)
30 okt – start: 13:00 (za) Contact met de natuur en haar energie les 1 (van de 2)
31 okt – start: 13:00 (zo) Prepareren van vleugels en poten

 

1 nov – start: 13:00 (ma) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
2 nov – start: 13:00 (di) Skullscrying
3 nov – start: 08:45 (wo) Bone magic les 1 (van de 5)
3 nov – start: 13:00 (wo) Contact met de natuur en haar energieën les 2 (van de 2)
4 nov – start: 13:00 (do) Bone magic les 2 (van de 5)
5 nov – start: 13:00 (vr) Hoodoo & bone throwing Vic les 3 (van de 4)
6 nov – start: 13:00 (za) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
7 nov – start: 09:00 (zo) Heks en omgeving les 2 (van de 3)
7 nov – start: 13:00 (zo) Skullscrying
8 nov – start: 13:00 (ma) Contact met de natuur en haar energieën les 1 (van de 2)
9 nov – start: 08:45 (di) Protectie / warding
9 nov – start: 13:00 (di) Heks en omgeving les 1 (van de 3)
10 nov – start: 13:00 (wo) Heks en omgeving les 2 (van de 3)
11 nov – start: 13:00 (do) Prepareren vleugels en poten
11 nov – start: 19:00 (do)
12 nov – start: 13:00 (vr) Hoodoo & bone throwing Vic les 3 (van de 4)
13 nov – start: 08:45 (za) Bone magic les 1 (van de 5)
13 nov – start: 13:00 (za) Contact met de natuur en haar energieën les 2 (van de 2)
14 nov – start: 08:45 (zo) Bone magic les 2 (van de 5)
14 nov – start: 13:00 (zo) Heks en omgeving les 1 (van de 3)
15 nov – start: 13:00 (ma) Zesde zintuig workshop 2
16 nov – start: 19:00 (di) Werken met de maanstanden les 1 (van de 2)
17 nov – start: 13:00 (wo) Prepareren vleugels en poten
18 nov – start: 13:00 (do)
19 nov – start: 13:00 (vr) Contact met de natuur en haar energieën les 1 (van de 2)
20 nov – start: 13:00 (za) Zesde zintuig workshop 2
21 nov – start: 13:00 (zo) Protectie / warding
22 nov – start: 13:00 (ma) Heksenopleiding les 2
23 nov – start: 13:00 (di) Heksenopleiding les 3
24 nov – start: 13:00 (wo)
25 nov – start: 13:00 (do)
26 nov – start: 13:00 (vr)
27 nov – start: 13:00 (za) Heksenopleiding les 2
28 nov – start: 08:45 (zo) Werken met de maanstanden les 1 (van de 2)
28 nov – start: 13:00 (zo) Heksenopleiding les 3
29 nov – start: 13:00 (ma)
30 nov – start: 13:00 (di)

 

1 dec – start: 13:00 (wo) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
2 dec – start: 13:00 (do) Heksenopleiding les 2
2 dec – start: 19:00 (do) Werken met de maanstanden les 2 (van de 2)
4 dec – start: 13:00 (vr) Zesde zintuig workshop 1 (tevens les 1 van heksenopleiding)
5 dec – start: 09:30 (za) Heksenopleiding les 2
5 dec – start: 14:00 (za) Heks en omgeving les 2 (van de 3)
6 dec – start: 09:30 (zo) Zesde zintuig workshop 2
6 dec – start: 14:00 (zo) Heks en omgeving les 3 (van de 3)
7 dec – start: 13:00 (ma) Vleugels en poten prepareren
8 dec – start: 13:00 (di) Skullscryen
9 dec – start: 08:45 (wo) Bone magic les 1 (van de 5)
9 dec – start: 13:00 (wo) Bone magic les 2 (van de 5)
10 dec – start: 13:00 (do) Heks en omgeving les 1 (van de 3)
11 dec – start: 10:00 (vr) Zesde zintuig workshop 2
11 dec – start: 14:00 (vr) Hoodoo en Bone throwing les 4 (van de 4)
12 dec – start: 08:45 (za) Vleugels en poten prepareren
12 dec – start: 13:00 (za) Skullscryen
13 dec – start: 09:30 (zo) Heksenopleiding les 3
13 dec – start: 14:00 (zo) Contact met de natuur en haar energieën les 2 (van de 2)
14 dec – start: 13:00 (ma) Heksenopleiding les 3
14 dec – start: 19:00 (ma) Werken met de maanstanden les 2 (van de 2)
15 dec – start: 13:00 (di) Protectie / warding
16 dec – start: 13:00 (wo) Contact met de natuur en haar energieën les 1 (van de 2)
17 dec – start: 13:00 (do) Werken met de maanstanden les 1 (van de 2)
17 dec – start: 19:00 (do) Necromantie les 1 (van de 2)
18 dec – start: 10:00 (vr) Heksenopleiding 4
18 dec – start: 14:00 (vr) Hoodoo en Bone throwing les 4 (van de 4)
19 dec – start: 08:45 (za) Bone magic les 1 (van de 5)
19 dec – start: 13:00 (za) Heksenopleiding 4
20 dec – start: 08:45 (zo) Bone magic les 1 (van de 5)
20 dec – start: 13:00 (zo) Bone magic les 2 (van de 5)
21 dec – start: 13:00 (ma) Bone magic les 3 (van de 5)
22 dec – start: 13:00 (di) Heks en omgeving les 2 (van de 3)
23 dec – start: 19:00 (wo) Werken met de maanstanden les 1 (van de 2)
24 dec – start: 13:00 (do)
25 dec – start: 13:00 (vr)
26 dec – start: 09:30 (za) Bone magic les 3 (van de 5)
26 dec – start: 14:00 (za) Heks en omgeving les 1 (van de 3)
27 dec – start: 08:45 (zo) Protectie / warding
27 dec – start: 13:00 (zo) Contact met de natuur en haar energieën les 1 (van de 2)
28 dec – start: 13:00 (ma) Contact met de natuur en haar energieën les 2 (van de 2)
29 dec – start: 13:00 (di) Necromantie les 1 (van de 2)
30 dec – start: 13:00 (wo)
31 dec – start: 13:00 (do)

 

Testimonials (en reviews)

“Sinds vorig jaar ben ik bij Joyce op cursus. Een geweldig persoon die haar kennis graag deelt. Ze is open, attent, begeleid je op alle gebieden en staat dan ook klaar voor je bij vragen. De benodigdheden die je gebruikt op je pad kan je bij bij haar kopen tegen een zeer maatschappelijke prijs. Ik heb geen seconde spijt van de aankopen noch van de tijd die ik met haar spendeerde. Want om terug naar je bron te gaan is vaak een zoektocht die gepaard gaat met vallen en opstaan maar ook een diepere zelfkennis vereist.”

Inge de Bock

“Naast de professionele en vriendelijke omgang van de beheerder, het je echt thuis en op je gemak voelen in de groep, kan ik hier enkel nog de producten aanraden die met zorg en liefde gemaakt worden en waar je zeker geen spijt van krijgt. Ik volgde onlangs de cursus bone magick en ook deze kan ik ten zeerste aanraden ! Duidelijk geschreven, prachtige illustraties, je wordt er echt in meegezogen !! Niet twijfelen maar doen, mensen, echt waar!”
Sven Meermans

“Je leert op je zintuigen te vertrouwen o.a. d.m.v. kruiden en een connectie te krijgen met je dieren. Je gaat terug naar situaties die je denkt verwerkt te hebben, maar dat niet zijn. En skullscryen en talismannen e.d. Ik noem maar op wat op, het is zeker een aanrader!!

 

Mariëlle

hoodoo workshop nederland
hoodoo vic

De lessen in de licentie worden door Moonchildren gegeven m.u.v. van Vic. Daarom stelt Vic zich hier even voor – en licht haar Hoodoo & Bone reading vanuit Rootwork workshopreeks toe. Voor vragen m.b.t. de workshops kan je terecht op info@moonchildren.nl.

Over Vic | Hoodoo Bonereading en waarzeggerij vanuit rootwork. (4 lessen).
Vic heeft haar opleiding Hoodoo en opleiding tot Rootworker gevolgd in Amerika (USA). Naast Hoodoo gaat Vic in de workshops dieper in op hoe je kan divineren m.b.v. botten. Ook in Nederland wordt deze vorm van divinatie (Bonereading) steeds populairder, net als het werken met botten in algemene zin, maar waar komt Bonereading eigenlijk vandaan? Van origine uit Afrika, later heeft het zich verspreid naar o.a. Amerika – en nu kunnen wij mede dankzij Vic ook hier aan de slag met Bonereading! Waarom zou je dat willen? Nou, Bonereading is een hele mooie vorm van divineren waarbij je werkt met organische materialen. Deze vorm van divineren geeft inzicht in jouw situatie, welke situatie dat is, kan verschillen per persoon en moment natuurlijk.

 

Wat mag je verwachten van het vierdelige lesprogramma?
De workshop is voor jou als deelnemer een kennismaking met Bonereading, iets wat in Hoodoo veel gebruikt wordt. Oke, maar wat gaan we in de workshops doen dan? Dat lees je hieronder.

In Les 1 gaan we in op de geschiedenis van Hoodoo Bone Reading vanuit Rootwork. We gaan ook jouw voorouder verering in de praktijk toepassen. Dit doe je door je eigen altaar te maken. 

In Les 2 ga je aan de slag met het samenstellen van jouw startset. Hierin gaan we dieper in op vragen zoals: “Wat past er nou écht bij jou?” Verder krijg je een korte uitleg m.b.t. botten en bedeltjes. 

In Les 3 gaan we aan de slag met het reinigen van je eigen set. Verder gaan we in op vragen als: “Waar moet ik op letten bij een Bone Reading”?

In Les 4 gaan we tenslotte praktijkgericht aan de slag. Je gaat zelf jouw eigen minivariant van Bone Reading doen. Als deelnemer ga je samen met de andere deelnemers aan de slag om met elkaar te oefenen.

Wat is inbegrepen?

Eten en drinken

We zorgen altijd dat er genoeg koffie en thee is. Daarnaast zorgen we ook voor fris, wat bolletjes / boterhammen en beleg om te eten.

Tussentijds contact

Ben je bezig met oefenen thuis? Dan is het fijn om toch nog even te kunnen sparren als je ergens tegenaan loopt. Wekelijks is er een vragenuurtje m.b.t. de workshop die je volgt om jouw vragen te stellen.

Toegang tot de community

Uiterlijk oktober lanceren wij onze eigen community. Hierin kan je vragen stellen m.b.t. de workshops en in contact komen met anderen die ook een heksen workshop licentie hebben.

Lesmateriaal

Bij alle workshops van Moonchildren zijn prachtig vormgegeven lesboekjes en materialen zoals kruiden en vleugels inbegrepen.

heksen
heksen zittend bij kampvuur
heksenketel op het vuur
blackthorn in rituelen
vleugels prepareren workshop
hoodoo voodoo kippenpoten voor ritueel

Reserveer vandaag een workshop voor de volgende maand!

Mail de datum + workshop die je wilt volgen naar:

info@moonchildren.nl