Granaat oorbellen facet ovaal in zilver

61.00 incl. btw

Granaat oorbellen, facet geslepen in ovale vorm, gezet in 925 sterling zilver. ca. 1 cm lang gemeten zonder haakje.

Op voorraad

Beschrijving

De oorbellen Granaat facet ovaal in zilver kopen
Deze prachtige oorbellen Granaat facet ovaal in zilver zijn gemaakt van 925 sterling zilver. De Granaat oorbellen zijn ca. 1,5 cm lang gemeten zonder het haakje. Het gewicht van de Granaat oorbellen is 4,3 gram.

De werking van de oorbellen Granaat facet ovaal in zilver

Granaat bevordert de levensvreugde , zelfvertrouwen, moed, optimisme en hoop. Granaat stimuleert het doorzettingsvermogen en verminderd futloosheid. De steen werkt heilzaam bij overspannenheid, bloedarmoede en hartritmestoornissen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze oorbellen Granaat facet ovaal in zilver perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen die de oorbellen Granaat facet ovaal in zilver te bieden heeft? Bestel de oorbellen Granaat facet ovaal in zilver direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.