Gouden driehoek AA kwaliteit 3-4cm

8.95 incl. btw

Beschrijving

Een set bestaat uit:
1x Amethyst
1x Bergkristal
1x Rozenkwarts

Deze specifieke stenen zijn zorgvuldig uitgezocht op kwaliteit en zuiverheid.

Onderstaande uitleg berust niet op wetenschappelijk bewijs. Wel is bewezen dat alles energie heeft, ook stenen. De ‘gouden driehoek’ is echter wel een bekend begrip. Hieronder lees je waarom het de gouden driehoek genoemd wordt.

De gouden driehoek (bestaande uit: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts) wordt zo genoemd, omdat het drie stenen zijn die in een driehoekvorm geplaatst kunnen worden. Door de stenen op deze wijze te plaatsen zouden ze zorgen voor de beste energiestroming in huis. Ook het aantal stenen dat gebruikt wordt ‘drie’, heeft een speciale betekenis. Zo wordt het vaak in verband gebracht met de drie-eenheid, maar ook de lichaam, spraak en geest. Natuurlijk zien we de driehoek ook als symbool terug in o.a. de vrijmetselarij.

De stenen op zichzelf staan ieder bekend om hun eigen energie. Amethist zou helpen te onstpannen bij stress, Bergkristal om je energie te reinigen en Rozenkwarts zou o.a. liefde brengen. De combinatie staat bekend om het combineren van deze eigenschappen. Hierdoor zou het helpen te ontspannen, energie te zuiveren en regenereren, zowel van personen als de energie in de ruimte waar de stenen zich bevinden.