Goldfluss 1 kg. trommelstenen (synth)

150.00 incl. btw

1 kilo mooi gepolijste Goldfluss trommelstenen (synth). De Goldfluss trommelstenen zijn 2-4 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561083463 Categorie:

Beschrijving

De 1 kg Goldfluss trommelstenen (synth) kopen

1 kilo mooi gepolijste Goldfluss trommelstenen. De Goldfluss trommelstenen zijn 2-4 cm. In 1 kilo zitten ca. 60 knuffelstenen. Let op! Goldfluss is een synthetische steen.

De werking van Goldfluss
Goldfluss wordt ook wel Goudsteen genoemd. Goldfluss wordt ook wel gezien als gelukssteen. Ook al is Goldfluss geen steen die zo in de natuur voorkomt, ze heeft door haar samenstelling wel een bepaalde werking. Goldfluss staat bekend om haar opbeurende werking. De steen kan je inzichten geven in je dromen en kan goed werken bij het ontwaken van een narcose. Goldfluss vermindert slapeloosheid, stress, longproblemen en psychische belasting. Het mineraal bevordert de eetlust en het gezichtsvermogen. De steen heeft een positief effect op de nieren, de maag en de prostaat. Goldfluss stimuleert je om je doelen en wensen te realiseren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze trommelstenen perfect bij jouw project of heb jij behoefte aan de eetlust en het gezichtsvermogen die de Goldfluss te bieden heeft? Bestel de trommelstenen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.